Visar alla 20 resultat

PRT - Design

x x +

Ett blankt blad. Hur ska man börja? Vad ska man skriva?

Så personligt. Så utlämnande. Ska jag dela så mycket av mig själv och de värderingar jag står för. Blir man någonsin redo?

Allt sedan jag var liten har jag drömt. Haft ett huvud fullt av idéer. Skisser med egna ritningar. Över 20 år gamla. I flera år har jag burit med mitt egna mönster, min dröm och min egna symbol i tanken. Jag har förberett mig under alla år, men det har inte känts rätt och jag har inte hittat min väg. Förrän nu.

En speciell dag, den 11/11 2018... Min födelsedag och den dagen vårt nya varumärke föds. På pappret. Min dröm har funnits sedan barnsben.

För mig, personligen, betyder det allt. Att påverka andra att välja bättre val för vår jord. Det är meningen med mitt liv.

Jag har alltid varit lite annorlunda. Som barn försökte jag rädda små flugor och humlor genom att lägga dem i en liten ask med bomull och försöka ta hand om dem. Ingen lätt uppgift, men väl värd ett försök.

För mig som älskar inredning, design och att omge mig med vackra detaljer har det varit svårt att göra rätt val. De produkter som erbjuds inom det hållbara segmentet är inte den typen av produkter som jag själv har velat köpa.

Vi vill ta fram hållbara produkter som ser ut som de jag själv skulle vilja köpa. Visst är det ju så att vi ska omge oss av vackra saker. Mer genomtänkta. Mer genuina. Sedan ska vi försöka påverka fler. Det finns mycket att göra. Det tar tid att hitta rätt alternativ och byta ut det vi har mot något med mindre miljöpåverkan.

Ingen lätt uppgift. Men väl värd ett försök.

I min familj sätter vi ett på ett papper för varje stort steg framåt som vi tar i vårt affärsmässiga liv. Det första satte jag när jag öppnade vår e-butik presenten.se. Det andra satte jag när vi lanserade vår interiorbox.

Nu är det dags för mitt tredje. Den här gången kommer det att vara ett min egen symbol.

It means the world to me

x x +