Vilka är vi?

” No matter the question? The answer is ALWAYS eco vegan chocolate”

En snabb fråga till min vän och kollega Sam “Ugglan” Virtanen, vår egna TV-kändis från SVTs Gift vid första ögonkastet. För övrigt ledde det inte till att han fann den stora kärleken. Ingen ny kollega till oss den här gången tyvärr, det hade ju varit så kul!

– Ugglan, hur ska vi göra när vi ska berätta lite mer om oss?

Ska vi bara beskriva oss precis som vi är och vad vi gör? Det kommer ju inte kännas bra om vi inte är oss själva fullt ut,eller hur?

Ugglan: – Vi tänker på saken.

Att tänka på saker är ju tyvärr är inte riktigt vår grej. Hela vår grej är magkänsla. Allt vi gör baseras på det. Vi försöker intala oss ibland att vi kanske borde tänka igenom saker lite mer men det blir ju sällan så.

Något vi har lärt oss med tiden är att vi är otroligt känsliga för energier. Vi måste hålla oss till människor som ger oss POSITIVA vibbar. Det är därför vi trivs så otroligt bra ihop. Vi äter udda (bra enligt oss). Vi spelar musik och kör aktivitetshöjande glädjeskrik på lagret fast vi tycker det är lite pinsamt. Vi är nämligen lite folkskygga i kombination med väldigt sociala. Vi har otroligt dålig humor. Bra enligt oss själva, fast ingen som förstår den. Vi älskar nördig fakta om alla möjliga och omöjliga grejer och peppande citat.

Men framförallt choklad.

Vår inspo

Visa mer

Vi inspireras av god och hälsosam mat som är bra för våra kroppar och för vår jord. Vi njuter av kaffe på nyrostade bönor. Med lukt och smak för våra sinnen.

Vi njuter av miljö; färg, form och detaljer.

Av musik. En stämningsfull ballad eller en konsert med dans och ljud på högsta volym.

Vi njuter av sol i ansiktet och regn i håret. Av joggingrundan i nya träningskläder.

Men framförallt inspireras vi av möten med människor som ger. Positiv energi är vårt främsta bränsle. Riskerar vi att falla in i gnäll så åker gnällkepsen på lagret på. Den påminner oss om att fokusera på det viktiga i livet och att vi ska ta vara på vår tid. OCH göra det bästa av den.

HIPSTERANDEN
Spiritual Mind

Marie Montelius, vår drivkraft som alltid kommer med mängder av nya idéer och visdomsord inbakat med mängder av dålig humor

UGGLAN
SEE THE OBVIOUS

Sam Virtanen, vår uggla som alltid känns lite mognare än oss andra trots sin unga ålder, bjuder på mycket skratt

Electric music queen
enjoy life

Caroline Wallerman, vår musikguru som alltid har lätt till skratt och bidrar med mängder av positiv energi och galen fantasi

Parkeringsplats
Happy energy

Karin Aronsson, vår eldsjäl som alltid har ett leende på läpparna med en oslagbar energinivå. Den som påminner oss om att fokusera på vad som är viktigt i livet. Tar hand om och ser efter oss alla

VÅRA GLÄDJEÄMNEN – VÅRA VÄRDERINGAR – OCH SKVALLER FÖRSTÅS 🙂