Om Karin

” DBKD is no coincidence – my idea of filling a gap in the market has been our consciousness ever since 2007″

Karin Dahlin , grundare av företaget DBKD , har de senaste åren tagit inredningsbranschen med storm.

Resan startade med produktion av kort framförallt till blomsterbutiker, därefter var steget inte långt till att börja designa krukor och inredningsdetaljer.

Efter många års kämpande blev succén ett faktum när krukan Cloudy lanserades, designad av Hanna Wessman, en känd tv-profil inom inredningsbranschen. Sedan dess har DBKD säsong efter säsong varit i framkant med ny trendsättande design. 

Vår box

Cloudykruka vit, Snowman big, Mudkruka och den underbara Donut är produkter som har medverkat i vår inredningsbox, fina favoriter hos oss!

Visa mer

När vi besöker vår inköpsmässa så passar vi alltid på att kramas lite med goa Karin, och byta lite ord i all hast.Trycket är alltid högt i deras monter som vanligt .

Vi kommer ihåg första gången vi stötte på varandra, för flera år sen. Ett möte med mycket skratt som slutade med att vi tillbringade sista kvällen på mässan med att hjälpa dem att riva en monter som vi fått lov att ta med oss. Vi är ganska små, men som tur är väldigt envisa. Vi lyckades släpa med oss denna jättekonstruktion hem till butiken. Väl på plats så kan vi avslöja att den blev inte riktigt lika fin som när Karin och hennes man hade dekorerat den. Tanken var god och lite träning fick vi på köpet.

Där fann vi varandra. På köpet hittade vi fantastisk design. Efter det har det blivit ett par tillfällen då DBKD medverkat i vår box, superkul tycker vi!