Vår gäst

Du som kund är vår gäst och vi är måna om att du ska känna dig uppskattad och väl mottagen av oss.  

Presenten är din personliga rådgivare online när det gäller inredning och inköp av vackra presenter. Vi vill erbjuda en helhetsupplevelse i varje del av din kontakt med oss. Från första stund till avslutat köp. Vår målsättning är att du ska känna dig nöjd med de varumärken och de produkter vi erbjuder. Vi gör ett gediget arbete med att hitta de hetaste nyheterna och de mest spännande produkterna inom vårt segment. Från mer välkända varumärken inom design och inredning till mer handplockade unika som är noga utvalda av oss.

Vi vill erbjuda en personlig service och är otroligt stolta över våra medarbetare som alltid gör sitt yttersta i vår kontakt med dig. Oavsett i vilken kanal du kontaktar oss; via mail eller sociala medier så är vi måna om att du snabbt och smidigt ska få svar på dina frågor.

De paket vi levererar ska spegla den känsla vi vill förmedla, därför lägger vi oerhört stor vikt vid hur våra paket packas och vilken känsla de ger mottagaren. Det ger en mer uppskattad upplevelse för mottagaren av en present. 

Du som kund är vår gäst och vi är måna om att behandla dig på bästa sätt. 

Få tips!

Vi är din personliga rådgivare när det är dags att inreda ditt hem eller köpa en fin present!

Vi är här för att hjälpa dig!

Hos oss kan du få hjälp att hitta den finaste presenten till den du vill uppvakta. Vår gedigna erfarenhet och den kunskap vi besitter om de produkter som finns tillgängliga i vårt sortiment gör att vi kan vägleda på dig på bästa sätt. Vi håller oss uppdaterade om de senaste trenderna och populära varumärken i vår bransch. Behöver du hjälp att hitta din egna personliga inredningsstil så hjälper vi gärna till och tipsar om detaljer och produkter som kan passa i ditt hem. 

Från minsta detalj till större förändring.

Vår story

Drömmen om en egen fondvägg…

Allt började med drömmen om en egen fondvägg.

Vårt lager var så litet så vi knappt fick plats och vi drömde om att en dag få sitta och äta i ett kök, ha en egen kontorsplats och ett lager där man kunde vända sig om utan att slå sönder ett och annat glas. Vi förvarade skyltmaterial och montrar och bord överallt, tom på toaletten.

Så började det.

Vår tanke om att en dag skulle vi nå ett av våra delmål. En mysig tillvaro där vi kunde njuta av en kopp kaffe eller dagens matlåda i en trivsam miljö. 

Vi brydde oss egentligen inte om omsättningsmål eller hur mycket vinst vi gjorde varje år. Det som har motiverat och drivit oss framåt har varit drömmen om en egen fondvägg. Inspirationen kom från en rundtur hos ett större e-handelsföretag där varje person hade ett eget kontor med en alldeles egen färg på sin fondvägg och en kaffemaskin.

Dit skulle vi nå!

Allt annat hade vi redan. Den bästa tillvaron byggs av de bästa kollegorna och den bästa gemenskapen. När hela vårt team säger att måndagar är den bästa dagen på veckan för då får man träffa sina vänner igen. När man har lika kul på sitt jobb som när man är ledig. Det har vi!

När lyckan är gjord för man bjuder på ett påskägg eller en flaska naturvin eller lite god eco-choklad till en kollega. Eller varför inte en ny smoothiemaskin som förhöjer glädjen på packavdelningen när energinivån går ned.

Det är de små sakerna som gör det, och det är vi bra på!

Vad det gäller fondväggen så hann det bli omodernt innan vi hann att nå vårt delmål 🙂 men vi målade en symbolisk fondvägg för att påminna oss om vart vi är påväg och vår drivkraft. Att utveckla oss både mentalt och fysiskt och alltid bibehålla vår glädje och gemenskap.

Vi är övertygade om att det är den riktiga nyckeln till framgång!

Allt började med tanken på en egen fondvägg.

Vart det slutar? Inte vet vi 🙂

Vi hoppas på att få måla ett helt rum…under tiden njuter vi av resan.