Om Petra

GE HOPP.

– Tillsammans gör vi skillnad i kampen mot cancer

Det är många år sen nu. En kund frågade

– Ni har inte Majas lyktor? Det borde ni verkligen ta hem.

Oj, vad spännande tänkte jag, vad har vi nu missat?

Inte anade jag då att vi precis skulle hitta ett av våra mest populära varumärken. Efter att ha kikat in på hemsidan lite snabbt lade vi vår första order utan att knappt veta vad det var vi hade beställt.

Några minuter senare ringde telefonen. Det var Petra, grundaren av Majas Cottage som befann sig i andra änden. På sprudlande skånska med en värme som spred sig genom luren fann vi varandra.

Vilken glädjespridare!

Efter ett par dagar dök första leveransen upp på lastkajen och vilken lycka det var att det var en så fantastisk kollektion.

Det känns lite bättre i hjärtat när man vet att säljer/köper man en lykta eller fat ger man hopp till dem som behöver. Majas Cottage var inte så välkända på den tiden och när vi startade vår webbförsäljning med deras lyktor var vi bland de första som erbjöd deras sortiment online. Det spred sig som en löpeld.

Vi är så stolta över att vara en del av deras framgång.

Vår box

Vi är extra stolta över att Petra genom Majas Cottage har medverkat i en av våra inredningsboxar med en helt egen produkt, framtagen speciellt till oss

Visa mer

Varje år träffas vi på mässan och kramar om varandra, vi gläds åt att kunna inspirera varandra.

Petra och hennes kollega Lotta på kontoret med flera hör till dem människor man verkligen unnar framgång och med glädje följer vi deras framsteg. Från litet företag till stort. Vilken framgångssaga!

I vår box har vi haft med en helt unik lykta, framtagen enbart för oss, det är vi extra glada och stolta över.  

Vad passar väl bättre än en lykta med inspirerande ord om DESIGN.

Något som vi brinner lite extra för. Beställ din egen lykta från Majas Cottage och var stolt över att vi tillsammans ger hopp till dem som behöver det. .

Med över 3,5 miljoner donerat till Barncancerfonden sedan 2012 så gör vi skillnad.  

Tillsammans!