Om Ernst

En barfota mysfarbror till hela svenska folket. 

Ernst växte upp i Degerfors, en riktig bruksunge som han kallar sig själv. Redan som liten var intresset långt från sport och mer inriktat åt det konstnärliga hållet.

En mysfarbror till hela svenska folket med en fantastisk känsla för färg och form. Aktuell i TV rutan med flera populära program som Sommar med Ernst och Jul med Ernst. Som Ernst brukar säga: ”Man känner sig nästan som Kalle Anka ibland. Jag tycker att det är kul att vara en del av den svenska julen.”

 

Vår box

Allas vår Ernst har medverkat i våra boxar vid ett flertal tillfällen, vi älskar hans stilrena design. 

Visa mer

I vår inredningsbox väljer vi ut de designers och varumärken som vi fastnar lite extra för, en av dem är underbara Ernst Kirchsteiger. 

Ernst brukar vi ha turen att träffa på i hans monter på mässan, en varm kram från den väldigt långa och ståtliga mannen där vi brukar få chansen att ta lite foton, det märks att han är van vid att bli fotograferad och vi blir alltid lite nervösa och fnittriga.

Vi har haft förmånen att få med flera av hans hetaste nyheter i vår box, tillsammans med en personlig hälsning från Ernst, det är vi självklart superstolta över. 

Ernst har en förmåga att få fram så otroligt vacker och enkel stilren design. Som Ernst brukar säga: ” Ju äldre jag blivit, ju mer intresserad blir jag av själva pappret runt presenten.” Vi är mest intresserade av innehållet, men visst är det ju härligt med fin paketering, överraskningar är ju så kul! Den perfekta kombinationen som är given i vår box!

 

Shoppa ernst